✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Solid Försäkring

Trygghetspaketet erbjuds genom ett samarbete med Solid Försäkringar. Kunden får trygghetspaketet helt kostnadsfritt när han/hon köper sin nya cykel, cykeln skall ha ett Godkänt lås från 20"hjul och större. Kunden måste även ha en gilltig Hemförsäkring i någon försäkringsbolag. 3 månaders Självriskeliminering. Solid Försäkringar betalar självrisken i kundens hemförsäkring med upp till 10000 kr om cykeln blir stulen och hemförsäkringsbolaget ersätter stölden. Det ingår 3 mån Gratis vid köp av ny cykel hos oss från köpdatum. Ni kommer att få erbjudande om att förlänga 12 mån efter det att 3 månaders försäkringen har gått ut.

• 3 månaders Stöldskyddsregistrering. Om cykeln blir stulen är den registrerad i Solids cykelregister. Vilket innebär att om cykeln blir stulen och inlämnad till polis så har de möjlighet att kontakta kunden direkt.

• 6 månaders Nyckelbricksförsäkring. Kunden får en nyckelbricka med ett unikt ID-nummer som gör det lättare att få tillbaka nycklarna om de tappas bort.

Från och med 1/1 2020 täcker försäkringen från Solid även Stöld av batteri på elcyklar som ett tillägg till den vanliga. Batteriförsäkringen ingår på elcyklar i 3 månader

OBS:Viktigt att ni efter ni lagt en order på en cykel mailar oss ert Personnummer så vi kan Registrera er CykelFörsäkring, man måste ha fyllt 18 år, Ta en kopia på ert Ordererskännande så vi hittar er order när ni mailar oss om detta. Mvh Personalen.
Maila ditt personnummer (alla era siffror) till: kontor@cykelfritid.se