✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Crescent cyklar

48 produkter

Filter

Färg
Ramstorlek
Antal växlar
Cykeltyp

CRESCENT

Mycket av hemligheten bakom Crescents kvalitet ligger i deras ramkonstruktion. Ramen är skelettet i varje cykel, men i och med våra tuffa väderförhållanden i Norden har Crescent satsat lite extra på kvalitet och hållbarhet. Ramens vridstyvhet, vikt och funktion är oslagbar för svenska vägar. Materialen och konstruktioner håller år efter år. En Crescent cykel ska kunna användas inte bara av dig, utan därefter även av dina barn och barnbarn.

CRESCENT CYKLAR TILL HELA FAMILJEN

Crescent är en stor cykeltillverkare som erbjuder cyklar till hela familjen. Här hittar du både herr-, dam- och barncyklar av högsta kvalitet. Därtill finns givetvis flertalet cykeltyper att välja bland. För den som dras till skogscykling och svår terräng passar mountainbikes från Crescent utmärkt. Du som tränar inför cykelracet bör istället kolla in racer- och landsvägscyklar med fokus på hastighet och manövrering.

Fördelen med att köpa Crescentcyklar till familjen är att kvaliteten är oslagbar. Vem vill köpa ny cykel efter bara ett par år? Den som köper en cykel från Crescent investerar i en modell som kan användas i många år. Självklart behöver du ta hand om cykeln, men med lite omtanke och vård kan den hålla hur länge som helst. För dig som letar efter en cykel i standardmodell finns det få leverantörer som är så bra som Crescent. Deras specialitet är barn-, herr- och damcyklar i standardmodell men du kan även hitta fantastiska elcyklar, hybrider och mountainbikes.