Sparade produkter

Laddar favoriter...

Damcyklar

86 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar
Cykeltyp

Visar 48 av 86 st artiklar

Vi har ett av Svergies bredaste sortiment på damcyklar, hemma för leverans. Crescent, Monark, Sjösala, Tabou, Sandnäs och Scott är våra leverantörer av cyklar. Här under damcyklar hittar du 3 katogorirer av damcyklar, Racercyklar, sportcyklar och standard-Cyklar  3 vxl och 7-8 vxl cyklar.

Vilken damcykel ska man köpa?

När du ska köpa en damcykel ska du utgå från dina behov och vad du ska anväda cykeln till. Cyklar du mest korta sträckor räcker det med en 3-växlad cykel, är det däremot lite längre sträckor kan det vara skönt med en 7-växlad cykel. När du har kommit fram till hur man ska använda cykeln så ska du välja en ramstorlek ut efter din egen längd.

Vilken storlek på damcykel ska man ha?

Är du längre än 150 cm finns det ingen anledning att köpa en 26" cykel, då rekommenderar vi 28". Det finns 28" cyklar med olika ramstorlek, du väljer ramstorlek efter din egna längd. 47 cm ca 150 - 165cm, 51 cm ca 160 - 175 cm, 55 cm ca 175 -190 cm. Är du där emot under 150 cm välj då en 26" cykel.

Kan man sätta på korg på alla damcyklar?

Det borde inte vara några problem. Om det inte fungerar på styret kan man alltid hänga cykelkorg på pakethållaren. Att ha en korg som sitter fast kommer du behöva stag och korgfäste som passar din cykel. Det står mått i beskrivningen då de inte passar till alla styrstammar. Vi har också AVS-adaper till pakethållare så du kan använda dig av korgar med AVS, vilket gör att den sitter fast med ett klick.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info