Sparade produkter

Laddar favoriter...

Barncyklar

68 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Visar 48 av 68 st artiklar

Här hittar du barncykeln du söker efter, i form av cyklar från 12" upp till 24". Märkena vi har är Crescent, Monark, Sjösala ,Tabou , Sandnäs, Trek och Scott. Vårt sortiment av barncyklar vi har på lager i olika modeller och färger, är så pass bra så vi tror att det finns en cykel som borde passa både i tycke och smak. Alla barn gillar att cykla, vi försöker ge er kunder ett så brett sortiment som möjligt att välja på.

Vilken tum ska barncykeln ha?

Vi rekommenderar springcykel till de minsta ca 60-90 cm. 12" cyklar passar längd ca 90 - 105 cm, 16" cyklar passar längd ca 100 - 120 cm, 20" cyklar passar längd ca 115 - 140 cm, 24" cyklar passar längd ca 130 - 150 cm.


Behöver man barncykel med pinne?

När ditt barn redo att lära sig cykla själv, hjälphandtag är ett bra hjälpmedel som man kan använda sig av när man ska lära sitt barn att cykla själv. När barnet väl har hittat blansen kan man enkelt ta av ett hjälphandag utan några verktyg.

När kan man köpa cykel med växlar till barn?

Vi rekommenderar växlar på cykeln från det att barnet cyklar själv och har lärt sig att hantera en cykel ordentligt. Sen finns det barncyklar med olika många växlar, välj antalet växlar utifrån hur ditt barn ska använta cykeln.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info