✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Lådcyklar & flakcyklar

Lådcyklar överlag är ett väldigt praktiskt sätt att ta sig runt med. Speciellt om man vill kunna transportera tyngre varor som är jobbigt att bära. Eller om man har barn så finns det lådcyklar som är anpassat så barnen kan sitta i och följa med. Man kan som företagare investera i en som passar till gatuförsäljning eller hemleveranser inom  t.ex mat. Det hjälper också till med att hjälpa nuvarande klimatproblem. 

Vad är en lådcykel?

En lådcykel är en trehjulig cykel med en låda framtill, dessa cyklar kan användas på lite olika sätt och det är nog därför dem har blivit så pass populära. En Lådcykel är ett smidigt transportmedel för familjen, företag och förskolar.

Vad väger en lådcykel?

Vikten på en lådcykel varierar beroende på vilken modell man väljer, dem lådcyklar som vi har i vårt sortiment väger ca 55-60kg.

 

Vilken lådcykel ska jag välja?

Det man ska tänka på när man väljer lådcykel är vad man ska använda cykeln till och att hitta en modell som uppfyller ens behov. Trehjuliga lådcyklar är dem vanligaste modellerna eftersom att dem är väldigt stabila och klarar last upp mot 100kg utan att stabeliteten påverkas. Med hjälp av dem tre hjulen är cykeln väldigt stabil både i start och i stopp, men blir lite svårare manövrering i högre hastigheter.