✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Trek Cyklar

Upptäck Trek - en världsledande aktör inom cykelindustrin som kombinerar innovation, prestanda och passion för en otrolig cykelupplevelse.

39 produkter

Filter

Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Välkommen till Trek, där cykelinnovation och passion förändrar hur vi upplever världen på två hjul. Som din dedikerade Trek-återförsäljare är vi här för att erbjuda dig det allra bästa inom cykelvärlden, och det inkluderar en rik historia av banbrytande prestationer.


Historien om Trek går tillbaka till 1976 då de började som en liten cykeltillverkare i Wisconsin, USA. Sedan dess har de vuxit till att bli en global ledare inom cykelindustrin, kända för sin tekniska innovation och högkvalitativa cyklar.


Med en passion för cykelsporten har Trek alltid varit i framkant när det gäller att utveckla nya teknologier och designkoncept. Deras cyklar är resultatet av år av forskning och utveckling, och varje detalj är noga övervägd för att ge dig den ultimata körupplevelsen.


Oavsett om du letar efter en cykel för tävling, avkoppling eller pendling har Trek det perfekta valet för dig. Utforska vårt breda utbud för att hitta just din drömcykel!