✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sandnäs Cyklar

Det svenska cykelvarumärket som föddes ur den genuina passionen för cykling och med inspiration från naturens skönhet.

71 produkter

Filter

Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Visar 48 av 71 st artiklar

Låt oss stolt introducera er för Sandnäs - vårt eget varumärke.

Vår resa började efter en idyllisk sommardag år 2015, när idén om att skapa högkvalitativa och prisvärda cyklar tog form. Vi ville erbjuda cyklar som passar alla tillfällen, oavsett om du är stor eller liten, och som gör varje resa till en oförglömlig upplevelse.


Efter noggrant letande hittade vi den perfekta partnern i Zasada Bikes, en professionell cykeltillverkare i Wieluń, Polen med många års erfarenhet. Tillsammans sätter vi kvaliteten i fokus, och genom att använda de bästa komponenterna på marknaden är vi övertygade om att vi erbjuder våra kunder säkra och pålitliga cyklar som kan hantera alla äventyr.


Namnet Sandnäs har sin egen historia. Det är en förening av två underbara platser: Vita Sand och Ekenäs. Vita Sand, med sina skogar, rapsfält och en fantastisk strand, inspirerade oss till att skapa cyklar som tar dig genom paradiset. Ekenäs, en charmig sommaridyll vid vattnet, påminde oss om vikten av att njuta av varje stund på två hjul.


För oss är Sandnäs mer än bara ett varumärke; det är en berättelse om frihet, äventyr och skönhet. Vi vill dela denna passion med dig och hjälpa dig upptäcka världen på cykel, precis som vi har gjort. Så, välkommen till Sandnäs-familjen, där varje trampning tar dig närmare naturens skönhet och de ändlösa möjligheterna på vägen.