✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Scott Cyklar

Upptäck Scott - en global pionjär inom cykelindustrin med en passion för innovation och prestanda. Vi är stolta återförsäljare av Scott-cyklar och erbjuder dig deras banbrytande teknologi för ditt nästa cykeläventyr.

90 produkter

Filter

Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Visar 48 av 90 st artiklar

Scott - För Cykelentusiaster som Kräver det Bästa


Scott är en världsledande aktör inom cykelindustrin som förenar innovation, teknik och prestanda. Scott Sports grundades i Sun Valley, Idaho, USA, år 1958. Då fokuserade man främst på skidsport men år 1980 kom man att diversifiera sin verksamhet och utöka sitt produktutbud till att omfatta cyklar. Denna expansion inom cykelindustrin har varit framgångsrik, och Scott har sedan dess blivit känt för sina innovativa och högkvalitativa cyklar.


Scotts cyklar har en historia av framgång - både på professionella tävlingsbanor och inom vardaglig pendling. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har Scott den perfekta cykeln för dig. Deras cyklar är resultatet av år av forskning och utveckling för att ge dig den ultimata körupplevelsen.

Inom vårt sortiment av Scott finns allt från avancerade racercyklar som tar dig till nya hastigheter till robusta mountainbikes som tar dig genom utmanande terräng.