✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Cykelbutiker i Täby

                                       

-

För att du enkelt ska kunna köpa en cykel så smidigt som möjligt kan du välja att beställa och sedan hämta ut hos din närmsta cykelbutik i Täby och få den helt klar vid hämtning. 

-

Bikeroom - KYRKBY

Midgårdsvägen 4

187 74, TÄBY

070-495 40 67

Till Butikssidan ->

 
   

-

XL Cykel i Täby

Det är många som bor i mindre städer som inte står i lika mycket fokus som kan då vara svårt att hitta bra butiker, i detta fall cykelbutiker. Vi blir allt fler och fler som vill börja cykla av olika anledningar. Att hitta en bra och bekväm cykel till bra pris kan vara svårt ibland. Om du tvekar på att beställa online kan du provcykla i våra Showrooms och känna efter. När du har bestämt dig kan du beställa online så får du avisering när den kan hämtas i din närmsta cykelbutik i Täby. 

 Klicka HÄR för att få guide hur du väljer rätt butik.

Koncept

Vi vill ge alla en chans att köpa billiga cyklar till bra pris. För att göra det optimalt för alla kunder och göra det lättillgängligt finns vi i olika städer och förhoppningsvis hittar du din närmsta cykelaffär. Beställer du på xlcykel.se och valt utlämningställe kommer du först få en avisering när den är monterad och redo att hämtas. Sen kan du direkt börja cykla från butiken.