Sparade produkter

Laddar favoriter...

Hämta i butik - Spåra - Info

En snabb guide till hur du går till väga för att beställa cykel/tillbehör och hur du väljer utlämningställe. 

1. Välj din cykel eller tillbehör -> Lägg i varukorgen

2. Gå till Kassan när ni handlat klart

4. Välj under fraktmetoder var du vill hämta din cykel, eller om du vill få den hemlevererad i stället med avisering. 

6.Fyll i dina Uppgifter -> Slutför köp

Vad är skillnaden med att köpa direkt i butik istället för hemsidan?

När du handlar i butik kan man känna sig stressad och vet inte vad man ska välja, eller att du inte har tiden till att göra ett besök. Med våran hemsida kan du själv surfa runt och kolla in olika cyklar i lugn och ro. Är du osäker på vad som passar dig bäst kan du besöka en butik, få råd och eventuellt provcykla, sedan ta beslut hemma utan att känna att du måste ha ett svar direkt. Du får dessutom bättre översikt på tillbehör som kan passa din nya cykel. Sedan finns det vissa cyklar som du inte hittar i olika butiker men som finns på Central -lagret, på det viset får du mycket brett sortiment. 

Har du ingen butik i närheten går det att välja hemleverans.

-

Utlämningställe

När du lägger en beställning och cykeln inte finns i vald butik kommer den skickas från vårat Central-lager till vald affär. När den levereras kommer personalen montera din cykel samt tillbehör om så önskas. Du får en avisering när du kan hämta ut.

 

-

Hemleverans - Montering- Paket

Valde ni att få cykeln hemskickat så kan ni följa beställningen så snart den lämnat vårat lager via DHL.

Cykel- Det ni behöver montera är framhjul, styre, ev. korg/framskärm/framlampa och pedaler beroende på vilken cykel som väljs. Beställer ni MTB med bromsskiva så monterar vi dit bromsarna innan vi skickar iväg. Vi försöker alltid ta bort så lite som möjligt för att göra monteringen för dig lättare. 

Tillbehör- Köper ni tillbehör samtidigt med en cykel kommer ni behöva montera eftersom vi inte vet om det är till den nya cykeln eller en annan. Vill ni få det monterat kan ni ringa/maila så kan vi ordna det utan problem. Hör av er gärna samma dag du beställer. Beställs det en söndag är det bara att maila, eller ringa på måndagen. MTB skärmar, MTB pakethållare kan ej monteras då det är begränsad plats i lådan. 

Paket- Beställer ni endast paket som; hjälm, vattenflaska, pump etc. går det som Service point och kommer skickas till närmsta DHL-ombud. Ni kan söka HÄR för att se era närmsta DHL-ombud. Det går även bra att välja ett utlämningsställe, precis som cyklar. 

 -

Frakt

Fraktfritt- En del cyklar levereras fraktfritt hem till er med DHL. Ni ser alltid i kassan vad frakten är på just den cykeln ni valt. Vid hämtning hos utlämningställen är frakten alltid kostnadsfritt.

Kostnad- Max frakten är 295:- på hela din order. Så även om du köper flera cyklar kommer fraktkostnaden vara detsamma. Du kommer alltid se kostnaden innan du slutför ditt köp.

Vi använder DHL som frakt leverantör hem till er dörr med sms avisering innan och ni kan följa leveransen.

 -

Spåra paket

Ladda ner Appen ''Mina Paket'' gratis i Appstore eller Google Play så kan ni enkelt följa era leveranser från oss.

Spåra: dhlfreight.se

Appstore: appstore

Google Play: play.google.com

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info