✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Mjölby

1 produkter

Filter

                         

Här hittar du följande cykelbutiker i Mjölby där du kan hämta ut din nya cykel monterad och körklar efter beställning på xlcykel.se.

Cykel & Fritid

Fridhemsgatan 1

595 40, MJÖLBY 

0142-347-80

Info@Cykelfritid.se

Till Butikssidan ->

 
   

 

XL Cykel i Mjölby  

Mjölby är en liten stad och kommun och det kan vara svårt att hitta bra cyklar som passar alla plånböcker. Genom att beställa online och välja din närmsta cykelbutik att hämta ut i är väldigt enkelt och du får dessutom den helt monterad när du hämtar din cykel. På denna sida finns allt från elcyklar och damcyklar till barncyklar.

I Mjölby bor många centralt/precis utanför med tillgång till väldigt många aktiviteter och butiker. Istället för att ta bilen till ett ställe som ligger ca 5-10 min ifrån med bil kan man istället cykla och få mer motion samtidigt som man är miljövänligare för klimatet. 

Hitta din cykelbutik i Mjölby här.

Klicka HÄR för att få guide hur du väljer rätt butik.

 

 

Vad är XL Cykel?

XL Cykel är en Webshop med brett sortiment av cyklar till bra priser. Du hittar cyklar som inte finns att köpa någon annanstans som Sandnäs damcyklar. Beställer du här kan du välja cykelbutik som ligger dig närmast. Är du osäker kan du alltid besöka butiken och provcykla och sedan bestämma hemma i lugn och ro. För att nå till fler cyklister och uppmana att välja mer klimatsmart går det att hämta ut i olika städer runtom i sverige. 

Har du ingen cykelbutik nära kan du välja hemleverans istället. Det du behöver montera är Framhjul, styre, ev. korg/framskärm/framlampa och pedaler beroende på vilken cykel du valt.