✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Cykelaffärer i Stockholm

Beställ på xlcykel.se och hämta ut den i cykelbutik nära dig i Stockholm. Nedanför hittar du tillgängliga utlämningställen. 

 

 

 

Stockholm som cykelstad

Behovet av cyklar är väldigt stort i många delar av Stockholm då det ofta är enklare och billigare att pendla med cykel. Att cykla till jobbet har många andra fördelar. Tar du cykeln istället för bilen så får du en skönare start på morgonen genom att aktivera din kropp och få frisk luft. En skillnad du säkerligen kommer att känna av och ha nytta av hela jobbdagen. Det har såklart också mindre miljöpåverkan.

För att du så smidigt och billigt som möjligt ska kunna hitta din drömcykel samarbetar vi med olika cykelbutiker runtom i Sverige för att du ska kunna få din nya cykel eller elcykel levererad i en affär nära dig!

Klicka HÄR för att få guide hur du väljer rätt butik.

 

 

Näthandelns fördelar med lokala butikens kompetens

XL Cykel är en onlinebutik där du enkelt beställer från ett enormt sortiment av cyklar, elcyklar, mountainbikes, hybrider och mycket mer. Vi vet dock att det ibland kan vara skönt att låta ett proffs montera din nya cykel, samt ge tips om fiffiga tillbeör. Därför kan du hämta ut din hoj i den cykelbutik som är närmast dig. Det du behöver göra är att vänta på avisering och sedan åka/gå och hämta ut.  

Vill du få din elcykel eller cykel med hemleverans så löser vi såklart även detta! Då skruvar och monterar du själv vissa delar.