✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Elcyklar från Gazelle

Vad är bra med en elcykel från Gazelle?

De har funnits med i branschen länge och kan sina cyklar. Gazelle satsar mycket på att ha lätta, smarta och bekväma cyklar som möjligt för att det ska passa alla människor som behöver en elcykel. Vi har ett utbud som passa alla som vill ha en lyxigare känsla när man cyklar.

Vem passar Gazelle elcyklar till?

Alla som behöver ta sig runt enkelt i rusningstrafik både snabbt och smidigt men också bekvämt. Finns 5vxl, 7vxl och 10 växlade elcyklar i vårt sortiment.

___

 

Gazelle har låg erfarenhet av cyklar

Cykeln är en viktig del av vardagslivet för människor i Nederländerna. I 125 år har Gazelle skapat cyklar som passar perfekt för detta: så lätta, högkvalitativa och bekväma som möjligt. Dessutom strävas det ständigt efter att göra designen smartare och teknik ännu mer nyskapande. Beprövad kvalitet, modern lyx: du kommer absolut att väcka uppmärksamhet med en Gazelle-cykel!

Från elcyklar med låg instegsöppning för extra komfort till supersnabba pedalassisterade snabbcyklar som gör att du utan problem kan ta dig igenom trafikstockningar i rusningstrafik – med en Gazelle får du maximal pedalhjälp och optimal cykelglädje. Detta är Gazelle och skapar elcyklar ca 250 000 per år.