✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Cyklar från Cargobike

Svenskdesignade och anpassade för skandinaviskt klimat - Lastcyklar från Cargobike erbjuder smart, hållbar och praktisk transport av både människor och varor. Vilken modell passar dig bäst?

Cargobike är ditt bästa val när det handlar om smart, hållbar och bekväm stads- och godstransport. Lastcykeln är en miljövänlig och smidig lösning för att enkelt transportera både varor och människor i stadsmiljöer. 


Med Cargobike kan du enkelt minska din påverkan på miljön, undvika trafikstockningar och parkeringskrångel, samtidigt som du sparar tid och pengar. Företaget grundades i Göteborg år 2007 - då var de pionjärer inom lådcyklar - idag är de störst i Sverige.


Cargobike strävar efter att förena teknik, design och hållbarhet i sina innovativa cyklar, vilket gör dem både funktionella och stilrena. Oavsett om du är förälder och behöver ett säkert och bekvämt sätt att transportera dina barn, en företagare som vill optimera dina varuleveranser eller en stadsbo som önskar en enklare och mer miljövänlig transportmetod, har Cargobike den perfekta lösningen för dig.