✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Cykelbutiker i Göteborg

                                         

Beställ enkelt online - hämta ut nära dig.

Nedanför visas de butiker som just nu är tillgängliga för uthämtning vid butik i Göteborg.

 

 

 

 

 

 

Göteborg - Maximera upplevelser med cykel

Göteborg är en stad som aldrig sover, inte bara de härliga göteborgs-skämt som folk dras till, det är även kända artister som håller många konserter och finns mängder av olika utekrogar, restauranger att besöka. Samtidigt kan man ta en runda runtom i parken och grönområden och njuta av naturen, vad passar inte bra då till att ta en runda med sin cykel? 

1 mil söderut från Centrala Göteborg ligger Nya hovås omringad av skog och hav, en småskalig blandstad som satsar på världsklass. Deras mål är att återskapa en stadskänsla innan handeln kom till stormarknaden. Varje butik är utvald för att ge mysig och omväxlande blandninig av butiker längs Hovås Allé och Torget. 

 

 

Vi vill göra det enkelt för dig

Om du letar efter en cykel som inte är allt för dyr men håller bra kvalité så kan du defintivt hitta det här. För att du som beställer inte ska behöva tänka på vilka skruvar som ska sitta vart så kan vi på XLcykel göra det åt dig. Beställer du cyklar online och valt att hämta ut i närmsta cykelbutik monterar vi åt dig helt och hållet. Hämta ut efter avisering och cykla direkt därifrån.