✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Om oss

Vår historia
XL-cykel föddes ur en passion för cykling och en önskan att göra det enkelt för dig att hitta den perfekta cykeln. Konceptet grundades med visionen att erbjuda kunderna det bästa urvalet av cyklar och tillbehör, tillsammans med en smidig och bekväm köpupplevelse.
 
Vår mission
Vi på XL-cykel har en enkel mission - att ge dig tillgång till kvalitetscyklar och tillbehör till de bästa priserna, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi tror på att göra cykling tillgängligt för alla, oavsett din erfarenhet eller budget.
 
Vårt sortiment
Vi är stolta över att erbjuda över 500 olika cykelmodeller i lager, vilket gör oss till en av de största cykelbutikerna i Sverige. Vårt sortiment inkluderar allt från klassiska citycyklar och mountainbikes till racercyklar och elcyklar. Vi har något för alla, oavsett om du är en erfaren cyklist eller en nybörjare.
 
Flexibla leveransalternativ
Vi vet att varje kund har olika behov, så vi erbjuder två olika smidiga leveransalternativ. Du kan välja att få din cykel levererad direkt till din dörr med DHL eller hämta ut den i en av våra 12 anslutna butiker runt om i landet. Vi kallar det "click and collect."När du väljer click and collect kan du vara säker på att din cykel kommer helt monterad och justerad, redo att rulla.
 
Våra varumärken
Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av kända cykelvarumärken, men vi har också utvecklat våra egna märken - Sandnäs och Tabou, som vi är mycket stolta över!
 
Tack för att du väljer XL-cykel som din cykelpartner. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din drömcykel och göra varje cykeltur till en upplevelse. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller en nybörjare, är vi här för att stödja dig på din cykelresa.
Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver råd om vilken cykel som passar dig bäst. Vi är alltid redo att hjälpa dig att trampa igång!