Danderyd

  

  

CYKELBUTIKER KOMMER..

Vi erbjuder också hemleverans, passa på!

 

 

 

XLCykel i Danderyd

Danderyd är rik på fornminnen och har många sevärdheter du inte vill missa. Med XLCykel kan du upptäcka mer av Danderyd och stockholm i sig. Varför inte ta en cykeltur under en härlig sommar och cykla till sevärdheter du inte tänkt på att besöka. Vi har de perfekta cyklarna för dessa tillfällen, eller kanske du söker en cykel för simpel pendling till arbete? Det har vi många av. 

 

Några klick och du har en cykel hemma!

Har du tänkt att köpa en cykel men aldrig tagit dig tid till det, men vill inte montera något? Beställ hos oss och du får cykeln skickad till den butik du valt. Du kommer få en notis när den är redo att hämtas upp och den kommer vara helt monterad/kontrollerad.

Vad är då skillnaden mellan att köpa direkt i butik och här? I butik är det oftast begränsat och du kanske har svårt att hitta en cykel du känner dig nöjd med. I vår hemsida får du en bra uppsikt över vad som finns och vi kan har oändligt med cyklar vilket kan bli svårt i en butik. Samt är det bara nåra klick och du har den hemma hos dig utan att ens besöka en cykelbutik.